Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
    Не е точно Алфа Ромео но е от Групата!
    Delta се завръща
    http://topgear.bg/?go=article&p=deta...llPos=0&_t=228
    Ако се появи в този си вид,мисля,мисля че субару и митсубиши като дизайн ще почиват в мир.
    Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Ако наистина излезе, всички ще почиват в мир!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Нещо съм проспал момента с излизането на фейслифта на Жулиета. Жалко, че не разбирам италиански, а ме мързи да търся клипове на английски
        Alfa Romeo Giulietta MY 2014: prova su strada - test drive 2.0 turbod...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Нещо съм проспал момента с излизането на фейслифта на Жулиета. Жалко, че не разбирам италиански, а ме мързи да търся клипове на английски
          Alfa Romeo Giulietta MY 2014: prova su strada - test drive 2.0 turbod...
          Аз реално фейслифт не виждам. Все си е същия кютук със същите нелепи фарове. Моторно вече съвсем изостава тая кола, пълен ташак. Кво ми хвалят 150 коня дизел, като тоя мотор вече го има от 2 години в Опел Инсигния с 200 коня. Пак мотора на Фиат, ма по-силен в Опел. Подигравка с феновете на марката.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Аз реално фейслифт не виждам. Все си е същия кютук със същите нелепи фарове. Моторно вече съвсем изостава тая кола, пълен ташак. Кво ми хвалят 150 коня дизел, като тоя мотор вече го има от 2 години в Опел Инсигния с 200 коня. Пак мотора на Фиат, ма по-силен в Опел. Подигравка с феновете на марката.
            волана, скудетото - за съжаление си прав...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• И джантите, и джантите.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

• Жулиетата е повече кола от колкото 147 някога е била, та въобще не са уместни тези плюнки...

Comment

• Ние не плюем бе, просто си коментираме
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• Alfa Romeo Giulietta M.Y. 2014
                    http://www.youtube.com/watch?v=aTylPjMbLdk
                    Избери Твоят ... SOUND
                    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Жулиетата е повече кола от колкото 147 някога е била, та въобще не са уместни тези плюнки...
                      Да ама няма все още нито 4х4 вариант, нито шестцилиндров мотор (какъвто имаше в 147) А върховият мотор с 1750 кубика и турбина не е кой знае какво. Отново Опел имат по-силен мотор в своя клас. Имат и 2 врата версия, която е доста симпатична, има и комби, всякакви вариации.

Жулиета, както и Мито се правят в Торино.

Съществува ли въобще според теб марката Алфа Ромео?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Да ама няма все още нито 4х4 вариант, нито шестцилиндров мотор (какъвто имаше в 147) А върховият мотор с 1750 кубика и турбина не е кой знае какво. Отново Опел имат по-силен мотор в своя клас. Имат и 2 врата версия, която е доста симпатична, има и комби, всякакви вариации.

Жулиета, както и Мито се правят в Торино.

Съществува ли въобще според теб марката Алфа Ромео?
                        Не знам да има 147 с 4х4 предаване. 1750 кубика турбо не отстъпва на старите шестаци, а харчи двойно по-малко. Щом направиха кола, която ускорява под пет секунди със същия мотор, значи има потенциал в него, а тунерите още не са го започнали.
                        За последния ти въпрос, марката Алфа Ромео съществува толкова, колкото Ауди, Сеат, Нисан, Ситроен и останалите марки, собственост на други. Споделените платформи са икономически изгодни и без тях доста марки щяха да са изчезнали отдавна. Това е положението, по-добре така от колкото изобщо да няма коли с емблемата на Алфа.

Comment

• Ако Фиат имат някакви по-сериозни планове за Алфа - задно предаване, общи платформи с Мазерати и т.н. както се чува, няма никакъв смисъл да пускат мегаяките Пунто-та и Браво-та с емблеми на Алфа. На какво да ги слагат тия големи мотори - то няма купета насреща. Нормално е да са на полусъединител в момента. Алфа поне преживя кризата, много други марки удариха кепенците.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Не знам да има 147 с 4х4 предаване. 1750 кубика турбо не отстъпва на старите шестаци, а харчи двойно по-малко. Щом направиха кола, която ускорява под пет секунди със същия мотор, значи има потенциал в него, а тунерите още не са го започнали.
                            Кола за под 5 секунди, но с какво тегло? Какъв е тиража на тая кола? Тази кала ще избута напред марката и ще я направи печеливша? Дали?
                            А дали харчи малко и дали отстъпва на старите шестаци тоя турбомотор няма как да се знае. Най-малкото заради това, че трансмисиите им не са еднакви.

За тунерите - ми акво да кажа, мотор с директно впръскване далеч не етолкова лесен за доработка, колкото си мислиш. А с шестака доста народ по света е показал докъде се стига и какви са му възможностите. Срам и позор за една спортна марка е най-големият мотор да е с 4 цилиндъра и 1750 кубика. Да не мислиш, че тоя мотор е извънземен? Просто 1.8 ТС с нова глава и турбина. Е можеше да го сполети същото и стария шестак. Ма за да се случи тава трябват пари за разработки, а на Фиат не им се дават пари за Алфа, все пак сринаха заводите на Алфа със земята. Това е жалката истина. После си говорим за бъдеще. Всъщност има само минало тая марка.

Comment

• Външният фейс се изразява в леката промяна на скудето като най горната лайсна не е никелирана и в халогените за мъгла, малко по големи и с по голям никелиран ринг.
                              Вътре нещата са различни. Най ми допада, че са заменили гадната гумирана пластмаса с кожа. Монитора е въпрос на вкус ... предполагам, че ще бъде като този в Фримонта който не е никак зле. На мен най много ми липсват обаче копчета тип 8C много си ги харесвам.
                              п.п. Пак старата песен ... не ви харесва не я карате толкова е лесно. А да питам пак за общото м/у Браво и Жулиета е без мислено вече е дъвкано ...
                              Поздрави!
                              Attached Files
                              Избери Твоят ... SOUND
                              https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Примера сас Сеат и други не е уместен, защото ФВ никога с нищо не ебил повече от Сеат, ма къде са сега? Фиат могат ли да се сравнят с ФВ? Колко платформи имат Фиат, колко ФВ? С какви мотори разполагат Фиат, с какви ВАГ групата. Какво могат да дадат фиат на Алфа, какво може да даде ВАГ на Сеат?

Има разлика, а Алфа не е марка, с която трябва да се сравнява Сеат. Алфа трябва да бъде светлинни години пред Сеат, ма уви, зад тях е понастоящем. Просто защото компанията майка на Алфа е кенеф, без никакви разработки и без нищо истинско.

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                                Външният фейс се изразява в леката промяна на скудето като най горната лайсна не е никелирана и в халогените за мъгла, малко по големи и с по голям никелиран ринг.
                                Вътре нещата са различни. Най ми допада, че са заменили гадната гумирана пластмаса с кожа. Монитора е въпрос на вкус ... предполагам, че ще бъде като този в Фримонта който не е никак зле. На мен най много ми липсват обаче копчета тип 8C много си ги харесвам.
                                п.п. Пак старата песен ... не ви харесва не я карате толкова е лесно. А да питам пак за общото м/у Браво и Жулиета е без мислено вече е дъвкано ...
                                Поздрави!
                                Е край, колата е коренно различна и викаш съвършенството не се нуждае от промяна. Те така си мислеха и руснаците като правиха 3 десетилетия Лада 5-ца, ма поне имаше търсене на тая Лада, а нещо Жулиета спрямо конкуренцията.....

Comment

Working...
                                X